Nová barevná varianta má znovu nastartovat prodej iPhone X

Přesně s tímto tvrzením nyní přichází známý japonský web Macotakara. Podle něj je nová barva hlavně obchodní nástroj pro pozvednutí prodejních čísel, což je celkem logické. Zajímavé je, že se Macotakara vůbec nepouští do spekulací o podobě nové barevné kombinace. Dalo by se říct, že tímto krokem vlastně odůvodňuje a navazuje na progńozy známého leakera Benjamina Geskina. Ten o Blush Gold jako o jedné z možností hovořil již před představením iPhone X. Nyní se však s odvoláním na své zdroje k této variantě vrátil. Celý článek si můžete přečíst pomocí odkazu níže.

iPhone X v novém zlatém odstínu Blush Gold [Prognóza]

Přesto, že tato informace nepředstavuje žádnou podstatnou novinku, svoji hodnotu určitě má. Lze se na ni dívat jako na další zdroj potvrzující, že se kolem barevného provedení iPhone X chystá něco nového.

My už si nyní musíme pouze počkat, zda bude vyústěním opravdu barevná kombinace Blush Gold a/nebo limitovaná edice PRODUCT (RED). Tato speciální červená edice se poprvé objevila loni u iPhone 7 a nevidíme důvod, který by bránit tomu, aby se neobjevila i u aktuálních modelů.

(Obrázek: iPhone 7 Plus PRODUCT (RED))

Jasno by mohlo být již zítra, kdy se koná Apple Special Event zaměřený na vzdělávání. Není totiž vyloučeno, že součástí programu bude i odhalení právě nové barvy iPhone X. 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.